Bureau voor creatieve communicatie

Bouwen aan de architectenbranche

Mijn bijdrage aan een bijzondere vereniging

De Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) vertegenwoordigt al meer dan 175 jaar de rol van de architect in de maatschappij. Hun missie is het versterken van architectenbureaus die op kansrijke markten toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgever en samenleving. Een belangrijke vraag aan mij als ontwerper is om hen hierin te helpen door het creëren en uitbouwen van middelen in een krachtige en herkenbare beeldtaal. Met het ontwerpen van uiteenlopende corporate middelen draag ik zodoende mijn steentje bij aan deze vereniging van bouwkunst in Nederland. Momenteel werk ik aan een innovatief en baan doorbrekend project waarmee de BNA een stempel zal drukken op gehele branche. Hierover later meer…